Metaaltoelevering

SNL Divisie: Metaaltoelevering

Bij SNL zijn we gespecialiseerd in het bewerken van metaal. Van hoogwaardig seriewerk tot enkelstuks in RVS en staal: bij SNL werken vakmensen als het aankomt op plaatwerk en profielen.

Bent u op zoek naar een toeleverancier in de productie van complete samenstellingen uit plaatwerk en profielen in RVS en staal? Dan vindt u in SNL de adviserende, meedenkende en servicegerichte partner.

Meer weten over onze metaaloplossingen?

Een toeleverancier die meedenkt

SNL voorziet in zowel seriematig werk als enkelstuks van plaatwerk en constructie. Maar bij SNL zetten we ook graag een stapje extra. We zijn niet alleen toeleverancier, maar denken ook met u mee.

Misschien hebt u wel een eigen engineerafdeling, maar niet de juiste productiefaciliteiten. Bij SNL hebben we specialisten op het gebied van buislaseren, laserlassen, robotlassen en kanten. Ook voor het omzetten van Stepfiles (3D) naar werktekeningen-plaatwerk draaien we onze hand niet om.

Bewerkingen

 • Monowerk/productietekeningen
 • Werkvoorbereiding
 • Vlakbed- en buislaseren
 • CNC kanten
 • Walsen
 • Robotlassen
 • Zagen, boren, tappen, flowdrillen
 • Machinaal ontbramen
 • Nabewerkingen zoals stralen, trommelen, kogelpolijsten, thermisch verzinken, coaten, etc.
 • Draaien en frezen
 • Assembleren

Onze services

De bedrijven van SNL hebben uiteraard een modern machinepark. Onze collega’s voldoen aan de geldende certificering en kwalificaties en zijn bekend met de hoogwaardige eisen die de foodindustrie stelt.

Voor het succesvol realiseren van uw plaatwerk, profielen en constructies bent u bij SNL aan het juiste adres. We hebben alle disciplines en kennis in huis op het gebied van metaalbewerkingen.

Kwaliteit in metaaltoelevering

Kwaliteit, optimale inzetbaarheid, leverbetrouwbaarheid, proces-continuïteit en rendement: toelevering in de metaal is een vak apart. Het gaat bij SNL Groep om samenwerken aan projecten en aan rendement voor u. Met gebundelde kennis en vakmanschap.

“Snelheid en service in hoogwaardige totaaltoelevering voor de metaalindustrie”

Bij SNL vindt u alles onder één dak zodat we u maximaal kunnen helpen. Compleet, snel, hoogkwalitatief en scherp in prijs. Klein of groot, enkelvoudig of serie, uw opdracht is in de beste handen. Zo zijn we voor u dé sterke one-stop oplossing in toelevering.

Metaal

Wanneer u regelmatig grote series of repeteerbare onderdelen nodig hebt, bent u op zoek naar een partij die deze snel, efficiënt en tegen lage kosten voor u kan produceren. SNL Metaal levert hoogwaardige onderdelen en componenten van RVS en staal. Snelle levertijden, kwaliteit en efficiëntie staan daarbij centraal. SNL Metaal kan u van dienst zijn met plaat- en constructiewerk, framebouw, combinatiewerk en subsamenstellingen. We hebben onze processen in hoge mate geautomatiseerd, waardoor we herhaalproducten en grote series manarm voor u kunnen produceren.