Vlakbedlasersnijden

Specialist in het snijden van RVS, staal en aluminium

Vlakbedlasersnijden

SNL Metaal is specialist in het snijden van RVS, staal en aluminium platen op maat. SNL Metaal kenmerkt zich door geautomatiseerde en manarme processen. Dit maakt SNL Metaal tot de perfecte partner voor bijvoorbeeld seriewerk en spoedopdrachten tegen een gunstige prijs, maar dat wil niet zeggen dat onze mogelijkheden daar ophouden.

Omdat we op geen enkele manier afhankelijk zijn van anderen in ons productieproces hebben we levertijd, kosten en kwaliteit zelf in handen. Dit zorgt ervoor dat we altijd een gepaste oplossing hebben op uw lasersnij-vraagstuk.

De voordelen van vlakbedlasersnijden

De voordelen van lasersnijden zullen u wellicht niet onbekend zijn. De rechte, braamvrije snede, de nauwkeurigheid, de vrije contouren die gecreëerd kunnen worden, het snelle omschakelen naar een ander product, de minimale warmtebeïnvloeding…ze dragen allemaal bij aan het strakke eindresultaat dat lasersnijden oplevert. Door de grote vormvrijheid is het al jaren een populaire bewerkingsvorm. Bij SNL Metaal onderscheiden we ons onder andere doordat wij plaatwerk van grote afmetingen aankunnen. Staal- en RVS-platen snijden we met een dikte van maximaal 20 mm en aluminium platen met een dikte van maximaal 6 mm.

Verschillende materialen, verschillende methoden

De medewerkers van SNL Metaal zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van lasersnijden. Zij weten dan ook als geen ander dat ieder materiaal om een speciale bewerking vraagt. Zo gebruiken we bij het lasersnijden van staal zuurstof als beschermgas en gebruiken we stikstof bij te poedercoaten producten. Roestvaststaal vraagt om een andere aanpak. Om een mooie snede te krijgen snijden we RVS met stikstof en kunnen we achteraf handmatig of machinaal afbramen. Bij SNL Metaal krijgt ieder materiaal de aandacht dat het verdient voor het beste eindresultaat.