Draaien

volgens SNL Machinebouw

Draaien bij SNL Machinebouw

Draaien is één van de verspaningstechnieken die we bij SNL Machinebouw aanbieden. Met behulp van onze moderne draaibanken kunnen wij altijd hoogwaardig draaiwerk produceren. Bij SNL Machinebouw verspanen we zelf of korte doorlooptijden te kunnen realiseren. Om dit te bewerkstelligen investeren we altijd in ons machinepark. Een voorbeeld daarvan zijn onze draaifreesmachines.

Bij draaien wordt het te verspanen product in een klem geplaatst. Die klem zorgt ervoor dat het product stevig vastzit, waarna het op hoge snelheid wordt rondgedraaid. Een beitel drukt tegen het product, waardoor er spanen worden gedraaid totdat het de gewenste vorm krijgt. Een nauwkeurige aangelegenheid dus! Onze verspaners kennen onze draaimachines op hun duimpje, waardoor ze altijd een goed eindproduct op weten te leveren.

Onze nieuwste draaibank

Als toeleverancier voor OEM’ers werken we vaak aan interne transportsystemen. Korte doorlooptijden zijn essentieel voor SNL Machinebouw. Daarom zijn we jaren geleden begonnen met verspanen. Inmiddels hebben we verschillende draaibanken in ons machinepark staan.

Sinds enige tijd is er een nieuwe draaibank aan ons machinepark toegevoegd. Deze vlakbeddraaibank is in te zetten voor enkelstuks en de productie van kleinere series. De draaibank kan zowel eenvoudige als complexe vormstukken draaien. Met de moderne CNC besturing van de draaibank wordt het programmeren van de machine stukken gemakkelijker.

Draaitechnologie

Op zoek naar een totaaloplossing op het gebied van draaitechnologie? Dan bent u bij SNL Machinebouw aan het juiste adres. Hier beschikken de gespecialiseerde medewerkers over alle benodigde kennis op het gebied van draaitechnologie.

Bij SNL Machinebouw werken uitsluitend vakmensen die precies weten wat er nodig is om de juiste samenstellingen, onderdelen of componenten te vervaardigen door middel van draaien. Met onze moderne draaibanken en CNC machines kunnen we iedere klantvraag vervullen.