Algemene bewerkingen

bij SNL Machinebouw

Zagen, boren en tappen bij SNL Machinebouw

Ook voor relatief eenvoudige bewerkingen zoals zagen, boren en tappen kunt u bij SNL Machinebouw terecht. Als one-stop-shop voor nationale en internationale machinebouwers zijn we een expert op het gebied van RVS bewerking. Daarom hebben we ook de juiste machines in huis voor het boren en tappen van metaal.

Heeft u plaatmateriaal nodig met gaten en een perfecte schroefdraad? Laat dat dan aan onze deskundige collega’s over! Onze moderne boor- en tapmachines verkeren in uitstekende staat. We werken nauwgezet, zodat u verzekerd bent van een hoogwaardig resultaat.

Zagen

Voor het inkorten van RVS beschikken we bij SNL Machinebouw over de juiste machines. Ons zaagwerk is altijd nauwkeurig. RVS staat bekend om z’n stevigheid. Een RVS plaat zomaar op maat zagen gaat dus niet. Daar zijn speciale machines voor nodig en mensen die voldoende kennis en ervaring hebben met dit materiaal.

Boren

Deze bekende techniek maakt het mogelijk om plaatwerk te voorzien van gaten waar nodig. We gebruiken deze techniek vooral als er specifieke eisen zijn voor de diameter of ruwheid van het plaatwerk. Onze boor-specialisten kunnen zeer nauwkeurig boren en garanderen u dat alles er piekfijn uitziet!

Tappen

Tappen is een bewerking die schroefdraad in een boorgat aanbrengt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een draadtap, vandaar de naam ‘tappen’. Een draadtrap is langwerpig en staafvorming en wordt gebruikt voor het snijden van inwendig schroefdraad. Door scherpe mesjes aan de zijkanten wordt het metaal weggesneden.